Winkels open op Koningsdag. Kom elke laatste zondag van de maand gezellig winkelen in stadscentrum SuyderSee Dronten. Een aantal winkels zijn geopend. Vind alle informatie over de Action winkel bij jou in de buurt in onze winkelzoeker. Koningsdag Dronten, Dronten.

Bron: Gemeente Dronten - www.suydersee.com Zijn alle winkels open op zondag? Winkels mogen dan open zijn, maar zijn dat niet verplicht.

Kies KM voor een sortering op afstand van jouw locatie en je ziet direct welke Hema vestigingen het meest in jouw buurt zijn.

De bovenstaande data zijn door de gemeenteraad van de gemeente Dronten vastgesteld als koopzondag. Ga naar het winkelaanbod om te zien of je favoriete winkel op koopzondag is geopend. Welkom op de pagina van koningsfeesten Dronten. Hunkemöller heeft meer dan 180 winkels in Nederland. Welke GAMMA bouwmarkten zijn open op feestdagen en op (koop)zondag? Bekijk onderstaand het programma van Koningsdag in SuyderSee. De uitgebreide vrijmarkt loopt door het hele stadscentrum en er zijn volop activiteiten voor jong en oud. Locatie Wisentbos - Dronten; Op zaterdag 19 december 2020 organiseert XL De Ateliers, drijvende kracht achter het WijLand Festival, een (kleine, intieme) winter editie. Wilt u weten welke kringloopwinkels op Koningsdag open zijn? Wij hebben van veel kringloopwinkels de openingstijden doorgekregen voor Koningsdag, maar niet alle winkels hebben aangepaste openingstijden doorgeven. ... De koopzondagen zijn hiervoor een uitstekende gelegenheid. Stadscentrum SuyderSee is op koopzondag 28 juni… Hieronder een overzicht. Op deze pagina kun je een overzicht vinden van de openingstijden van Hunkemöller winkels. Op de pagina zie je de openingstijden en adresgegevens van Supermarkt vestigingen in Dronten. ✔ Action openingstijden ✔ Action winkels ✔ Action adressen. De meeste winkels zijn dan geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Op deze pagina zie je een overzicht met Hema vestigingen in Dronten.

Streekmarkt Dronten. Koningsdag 2018 wordt koninklijk gevierd. Vaak zijn er extra activiteiten rondom een koopzondag: deze vind je terug in de agenda. Dronten Vind hier het actuele overzicht van bijzondere openingstijden bij GAMMA.

De agrariërs en ondernemers uit de regio vertellen er graag met smaak en passie over. Koopavond Dronten De koopavond in Dronten is elke vrijdagavond tot 21:00 uur. Selecteer één van de Supermarkten voor meer informatie zoals openingstijden, koopavonden en koopzondagen. Deze kringloopwinkels en andere tweedehandswinkels zijn op Koningsdag (27 april 2020) geopend. Hema in Dronten. Kies één van de vestigingen voor meer informatie over de koopzondagen en openingstijden. Hunkemöller - Openingstijden van Hunkemöller Winkels. In een mooie sfeervolle setting kun je deze dag genieten van een gezellig kampvuur, winterse maaltijden en uiteraard een mooi programma met vertelvoorstellingen en goede muziek. Let op! DRONTEN - Er zijn op Koningsnacht en Koningsdag tal van activiteiten in de gemeente Dronten. Ontdek nu gemakkelijk welke Hunkemöller winkel dicht bij jou in de buurt ligt en de openingstijden, koopavonden en koopzondagen van deze winkel. Koopzondagen […] De winkels zijn open en het is extra gezellig. 989 likes.