Huis te huur Nieuwe Kruisstraat Haarlem: huur p/m €1.850, - 3 kamer(s) - 110 m² - Eengezinswoning. Haarlem is goed bereikbaar van uit steden als Amsterdam, Den Haag, Almere en Utrecht. Haarlem centrum op unieke locatie gelegen, karakteristieke, ruime, gedeeltelijk gemeubileerde en lichte bovenwoning met 3 slaapkamers, balkon en dakterras. Op iLocate kunt u gratis zoeken naar bedrijfspanden die te huur of te koop staan. In deze winkelruimte werd een totale oppervlakte van 210m 2 te huur aangeboden, deze winkelruimte ligt in de buurt “Centrum” in Haarlem. Op funda in business vindt u momenteel 52 winkels te koop en te huur in Haarlem. Nieuwe Kruisstraat 11 Zw in Haarlem 2011 RN.

De woning. Er zijn hier diverse mogelijkheden tot het kopen of huren van winkelruimte. Door de centrale ligging zijn winkels en het station op loopafstand en zijn strand, en Amsterdam op zo’n 20 minuten met de trein te bereiken. See english text belowhaarlem centrum op unieke locatie gelegen, karakteristieke, ruime en lichte bovenwoning met 3 slaapkamers, balkon en dakterras. Bekijk bij Van Regteren Makelaars alle 1 bedrijfspanden die te koop en te huur staan op de Kruisstraat in Haarlem. Winkel te huur op Kruisstraat 38, 2011PZ in Haarlem De winkelruimte die te huur stond aangeboden op Kruisstraat 38 in Haarlem is niet (meer) beschikbaar. Nieuwe Kruisstraat 11 Zw in Haarlem 2011 … 1 Appartement te huur in Haarlem vanaf € 750 / maand. De verbindingen van en naar Haarlem …

Huis huren aan de Nieuwe Kruisstraat in Haarlem? U vindt bij iLocate een aanbod van 121.162 beschikbare kantoorruimtes, bedrijfsruimtes en winkelruimtes. Op zoek naar winkels in Haarlem? Vind het beste aanbod voor de zoekopdracht appartement te huur kruisstraat haarlem. Appartement te huur: € 1.395,- Per maand. Nieuwe Kruisstraat 11 Zw in Haarlem 2011 RN. Het winkelgebied van Haarlem bevindt zich voornamelijk in en nabij het centrum. A Bekijk bij Rinze de Makelaar alle 1 huizen die te koop en te huur staan op de Kruisstraat in Haarlem. iLocate aanbod in Haarlem. Haarlem is voor veel mensen een ideale stad om een gezellig dagje weg te gaan. De woning is recentelijk geheel opgeknapt en geïsoleerd.