Het gaat om minimaal 50 appartementen.

Mensen die al jaren op zoek zijn naar de ideale woning, naar een goede woonomgeving in een stad die helden als zelfbouwers de ruimte geeft. Wonen in Ilias Almere betekent wonen in de stad, omringd door strand en bos. Een wijk gemaakt door haar bewoners.

Datcha house 4 is een hoek-/eindwoning die is gebouwd op de Saturnussingel 261, kavel HKO1446 binnen het gemeentelijk project Ik bouw mijn huis in Almere in Homeruskwartier in Almere Poort. Almere Poort een mooi strand en een prachtige jachthaven die een scala aan watersportmogelijkheden biedt. De 66 gezinswoningen van Ilias Almere liggen in het Homeruskwartier in het stadsdeel Almere Poort. Homeruskwartier, Almere Poort homeruskwartier - Zaterdag 19 januari 2013 Pagina 4 van 7 Homeruskwartier Centrum uitgelicht impressie homerus Gardens aan het park, olof van der Linden Voor vragen over kavels en zelfbouw in almere kunt u terecht bij … Recent gebouwde, instapklare vrijstaande villa, gelegen op een prachtige locatie in het Homeruskwartier in Almere-Poort, op steenworp afstand van de bosrand.

De winkel heeft een uitgebreid (vers)assortiment en je kunt er gebruik maken van het zelfscansysteem: snel én gemakkelijk! Hier bouwen ondernemende mensen zelf. Zo ben je altijd dicht bij Amsterdam en ’t Gooi.

... Deze uitgebouwde woning met maar liefst 4 slaapkamers is gelegen in het jonge stadsdeel Almere Poort en is ideaal voor gezinnen en (door-)starters. Uitgangspunt voor het ontwerp is het creëren van zoveel mogelijk ‘licht, lucht en ruimte’. Het Homeruskwartier in Almere Poort is een bijzondere wijk.

Dé grootste woonwijk in … De ideale plek om je kinderen te laten opgroeien.

Bovendien ligt het stadsdeel tegen de A6 en heeft het een eigen NS-station.

Dat meldt Omroep Flevoland.

Of tot rust te komen na een drukke werkdag. 28 juni is deze nieuwe supermarkt in Almere Poort geopend! Van de eerste bouwschets tot het laatste stukje behang. De supermarkt heeft de allernieuwste Albert Heijn uitstraling om zo de ultieme winkelbeleving te creëeren. De gemeente Almere is op zoek naar een partij die een nieuwe woontoren in het Homeruskwartier in Almere Poort wil gaan bouwen. 8 beschikbare eengezinswoningen te koop Almere Homeruskwartier op Zah.nl! Elke dag nieuwe eengezinswoningen te koop in Almere Homeruskwartier. Homeruskwartier Sterrenschool De Ruimte bevindt zich in het Homeruskwartier, een unieke en revolutionaire wijk.