Er zijn verschillende mogelijkheden om te verblijven in de Belgische Ardennen. 1. De leukste outdoor activiteiten in de Ardennen. Outdoor Activiteiten Ardennen Beleef de Ardennen met Rocks 'n Rivers zoals u zelf wilt!

Yourout.be is gespecialiseerd in het verzorgen van buitensport en outdoor activiteiten in de Ardennen. Weekend Wildcraft in de Ardennen bij de watervallen van Coo Onze nieuwe formule: duik voor een weekeind compleet in de natuur onder ! Klimmen & abseilen. Plak hier uw voorkeurs outdoor activiteiten aan vast, en wij garanderen u een prachtweekend! Beleef de Belgische Ardennen met Newlife! De Ardennen bieden talloze activiteiten om uit te voeren tijdens je vakantie. Outdoor survival activiteiten. De Ardennen staan bekend om haar uiteenlopende outdoor activiteiten. Speleologie. Kajakken. De natuur is zo mooi, waardoor er vaak outdoor activiteiten georganiseerd worden door verschillende organisaties in de omgeving om de natuur te ontdekken en erop uit te trekken. Bij Brandsport ben je aan het juiste adres voor Corona veilige sportieve activiteiten in de Ardennen.Kom een middagje mountainbiken met vrienden in de prachtige bossen van de Ardennen, maak samen een actieve kajaktocht op de Ourthe vanuit La Roche-en-Ardenne, zoek de spanning op in ons leuke klimbos met uitgebreid tokkelparcours, maak een mooie … Van groepsactiviteiten tot individuele outdoor ervaringen. Aangezien de Ardennen een prachtig gebied zijn om te verkennen, hebben wij de leukste outdoor activiteiten in de Ardennen voor je opgezocht. Leuke camping ⛺ aan de rivier de Ourthe (Durbuy) in de Belgische Ardennen - NL eigenaren ( ), véél outdoor activiteiten ( ), enorm gezellig ( ). Corona veilig actief in de Ardennen.

Prima bereikbaar op 45 minuten vanaf Maastricht. Outdoor activiteiten in de spetterende Ardennen De Ardennen worden doorkruist door tientallen grote en kleine rivieren, waarop naar hartenlust gevaren kan worden. Huur een kano of kajak en ontdek de omgeving door rustig over het water te peddelen. Wij organiseren talrijke buitensportactiviteiten in de omgeving van Aywaille & Coo. Weekend WildcraftCoo Adventure Wij bevinden ons al 20 jaar bij de waterval van Coo! De Belgische Ardennen zijn het juiste adres voor een actieve invulling van je vakantie of weekendje weg! In samenwerking met Spa Adventure organiseren we gave outdoor activiteiten zoals mountainbiken, speleologie, high ropes, buks- en boogschieten en kajakken.

Via Ferrata.