Graag ontvang ik een bevestiging van deze opzegging. In deze video laat ik …

Bij Dyme zien we dat steeds meer lezers van de krant hun abonnement opzeggen. Toch blijven veel mensen de krant lezen. Het kan ook schriftelijk, gericht aan: Telegraaf Abonneeservice, postbus 376, 1000 EB Amsterdam. Hierdoor wordt na een jaar uw krantenabonnement weer stilzwijgend verlengd. Als je schriftelijk wilt opzeggen, dan kun je eenvoudig onze verzendservice gebruiken of de adresgegevens hierboven gebruiken. M et deze voorbeeldbrief abonnement Telegraaf opzeggen kunt u eenvoudig uw abonnement bij De Telegraaf opzeggen. De Telegraaf opzeggen met Dyme. Volg het laatste nieuws in de snelst groeiende nieuwsapp van Nederland. Met deze nieuwsapp mis je niets. Download nu de gratis app van De Telegraaf en krijg altijd en overal toegang tot het spraakmakende en laatste nieuws van De Telegraaf. Een Telegraaf proefabonnement is de ideale manier om uit te vinden of de grootste krant van Nederland ook bij u past. Heb je een abonnement bij een app, via je iPhone of iPad? Als je … Veel lezers van De Telegraaf laten hun abonnement opzeggen door Dyme. Beste heer/mevrouw, Bij deze wil ik mijn abonnement opzeggen per 23-5-2018.


De Telegraaf opzeggen. Alle onderstaande Telegraaf proefabonnementen zijn makkelijk en snel via onze website af te sluiten.
Of het gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport nieuws, entertainment of financieel, De nieuwsapp van De Telegraaf houdt je op de hoogte! Is de looptijd voorbij, dan is De Telegraaf maandelijks opzegbaar. Het afsluiten van een abonnement op de Telegraaf gaat vaak erg gemakkelijk, waarbij vervolgens sprake is van automatische incasso. Wij doen dit door een opzegbrief naar De Telegraaf op te sturen. Het annuleren daar van kan lastig te vinden zijn, omdat het vaak niet in de app zelf kan. Telefonisch opzeggen kan ook, hou rekening met een mogelijke wachttijd. De Telegraaf kun je zowel telefonisch als schriftelijk opzeggen. Heb je een abonnement bij De Telegraaf, dan heeft deze een looptijd van een of twee jaar. Contact De Telegraaf. Op deze pagina bieden wij u een overzicht van alle actuele aanbiedingen op een Telegraaf abonnement.

Ik wens geen gebruik te maken van verlenging. Start met zelf gratis opzeggen van Telegraaf Media Groep N.V: Een abonnement opzeggen van De Telegraaf kan telefonisch via het telefoonnummer: 088-8248201. In de tussentijd is opzeggen niet mogelijk.