Nathasja Jansen is eigenaar. Veilige thuissituatie voor kinderen Door het wegvallen van school en/of zorg kunnen gezinnen (te) zwaar worden belast. Welkom bij het Centrum voor Jeugd en Gezin Dijkhove. Sommige organiseren dat via het Centrum voor Jeugd en Gezin. Tevens kunnen jeugdartsen en huisartsen verwijzen. Contact opnemen kan van maandag t/m donderdag via 033 204 86 77 of spanningthuis@indebuurt033.nl.

Jeugd & Gezin is een kleinschalige praktijk, opgericht in juni 2014. Wij hebben contracten met meerdere gemeenten. Wat is de impact van de coronacrisis op het gezinsleven? Ben je op zoek naar online opvoedinformatie? De praktijk richt zich op kinderen, jeugdigen en het gezin. Andere gemeenten hebben sociale (wijk)teams, jeugdteams of websites met complete zorg- en opvoedinformatie. Opvoedinformatie; Veelgestelde vragen; Stel je vraag; Agenda; Jeugd en gezinsteam ; Onderzoek: de impact van de coronacrisis op het gezinsleven.

Klik dan verder naar Opvoeden.nl, de website met betrouwbare informatie over opvoeden, opgroeien en gezondheid. Om deze te kunnen declareren heeft u een beschikking nodig van de gemeente (wijkteam) waarin u woonachtig bent. Samen thuis! Jeugd & Gezin is een psychologische en psychiatrische praktijk voor diagnostiek en behandeling, gevestigd in Almere, Amersfoort, Naarden-Bussum en Lelystad. Jeugd & Gezin richt zich op diagnostiek en behandeling bij kinderen en jeugdigen vanuit de BGGZ (basis gzz), SGGZ (specialistische ggz) en ambulante jeugdzorg. Beste (groot)ouders, Tijdens de coronacrisis worden gezinnen geconfronteerd met heel nieuwe … Dit team is er voor jeugd, ouders en professionals die te maken hebben met spanning en stress thuis in het gezin. Jeugd & Gezin B.V. is een kleinschalige praktijk. Bij Jeugd & Gezin kunt u terecht voor diagnostiek, behandeling en begeleiding. Het team denkt mee en adviseert. Voor 2020 hebben wij een contracten afgesloten met Almere, Lelystad, Gooi en Vechtstreek, Foodvalley en Amersfoort voor het leveren van diagnostiek en behandeling, en begeleiding. Voor deze producten hebben wij contracten met de provincies Flevoland, Gooi en Vechtstreek, Foodvalley en Amersfoort. Jeugd & Gezin Correspondentieadres, zakelijke post (geen verwijzingen): Ananasstraat 9 1326 GH Almere Bezoekadres hoofdvestiging: Haagbeukweg 141a 1318 MA Almere Vestiging Gooi en Vechtstreek: Binnenhof 62d, 1412 LC, Naarden Rondom onze locatie Binnenhof 62D is parkeren voor vergunninghouders maar u kunt

Wij richten ons op begeleiding, diagnostiek en behandeling voor kinderen en jeugdigen met een psychiatrische stoornis.

Thema Tips & adviezen.