Leuke namen voor je baby. De voornaam moet beginnen met: De voornaam moet eindigen op: De voornaam mag niet eindigen op: Maximaal aantal letters: Sorteer het resultaat ... Ik heb een voornaam en wil weten hoe populair die is. Hoe vaak babynamen voorkomen verschilt sterk per naam. Benieuwd hoe vaak een bepaalde naam in 2016 voorkwam? Voor onze dochter (geb. ... in heel europ zijn er wel meer dan 10000 mensen in een land die myriam heten of wel over de hele wereld op mij school ben ik de populaiste omdat ik myriam heet iedereen kent me ik woon in slotevaart en iedereen kent me zelfs ... mijn naam komt 511 keer voor. 24-11-2013) hebben we van deze site gebruikt gemaakt om te kijken of de naam niet vaak voorkomt. Ook de meisjesnamen Tess, Sophie, Julia en Anna waren populair. Re: Hoe vaak komt jou voornaam voor in Nederland? Dat wil 5 dec 2017. Mijn roepnaam is mijn derde voornaam, komt als eerste naam 43 keer voor, en als volgnaam (waar het in mijn geval dus onder valt) komt mijn naam 113 keer voor, met als hoogtepunt 8 keer als volgnaam gegeven in 1975 Verder alleen van … Je ontdekt er tevens in welke landen jouw achternaam voorkomt en hoeveel mensen daar deze naam hebben. In aanloop van zijn geboorte was het kiezen van de naam één van de moeilijkste opgaven (naast het kiezen van de kinderkamer, het leggen van de geboortelijst, het verven van zijn kamer,…). De populariteit per babynaam is te zien door op een babynaam te klikken en naar het kopje ‘Populariteit van de naam’ te scrollen. De meest populaire namen worden wel 500 keer per jaar gegeven en de minst populaire naam misschien maar één keer. Hoe vaak komt mijn babynaam voor? Check het hier. Vul hieronder een naam in en deel: Ga je liever op zoek naar de meest creatieve en minst … en ben niet de enige in mijn streek. M'n achternaam komt al niet zo veel voor, en m'n voornaam ook niet, maar ik ben de enige in de familie die geen Griekse voornaam heeft (en dus wél een Griekse achternaam), de combinatie komt dus gewoon niet voor Afgezien daarvan heet ik in Nederland 'Athineos' en in … De Jong komt het vaakst voor in Nederland: 83.937 keer Veel in Rotterdam, maar ook in Friesland en de stad Groningen vinden we veel De Jongs.  | bron: ANP Een e erachter en er zijn er 13.994 van

Emma, Sophie en Julia waren vorig jaar, net als in 2013 en 2014, het populairst. Een bijzondere naam vinden we dan ook erg leuk en zijn dan ook erg trots op onze dochter met de naam Coosje! oef oef.

Je kan er van zowat elke naam te weten komen in welke landen die het meest voorkomt, hoeveel mensen per land die naam dragen, hoe populair de naam is en vaak ook wat de naam betekent. Vajèn werd zelfs geïnterviewd over de populariteit van haar naam. Aan de hand van de naam van een kind kun je dus vaak opmaken uit wat voor een gezin een kind komt. Enkele weken na het overlijden kan de familie dankbetuigingen versturen en/of een dankbetuigingadvertentie in de krant plaatsen Ha, ziet dat er zo uit? Let wel, de databank waarop de zoekmachine zich baseert, dateert van 2014. Forebears.io biedt een zoekmachine voor zowel voor- als achternamen. En het is best verslavend; voor wij er erg in hadden we voor alle redactieleden en onze geliefden al een namencheck gedaan. Komt ie: Hoe meer berichtjes hij jou stuurt des te vaker denkt hij aan je Goed. Op deze site kun je checken of jij echt een speciale achternaam hebt, of dat er nog duizenden andere mensen met jouw naam zijn.