Na twee weken ben ik naar de tandarts gegaan die een foto maakte waarop niets van een ontsteking te zien was. Home Gezondheid Geïrriteerde zenuw kies? Pijn na het vullen van een kies Na de behandeling ervaart u wellicht een verhoogde gevoeligheid bij warmte en kou en voelt u ‘stroompjes’. Na weer 2 weken terug, vulling opnieuw erin gezet. Maar er zijn ook andere oorzaken te vinden. Weer veel pijn. Gevoeligheid bij warm en koud na het leggen van een vulling is dan ook normaal en zal in de meeste gevallen na een paar weken over zijn.

kies-trekken. Na een jaar zeurende pijn kreeg een maandje geleden zoveel (kloppende) pijn dat ik niet meer kon slapen. Ik kon niets warms of kouds langs de kies laten gaan en ik kon er niet mee kauwen. Na de behandeling ervaart u wellicht een verhoogde gevoeligheid bij warmte en kou en voelt u ‘stroompjes’. Kiespijn na vulling | kies/tand te vullen/repareren worden deze uitlopers geïrriteerd en het duurt een periode van enkele dagen tot een paar maanden voordat het weefsel zich hersteld heeft en de klachten, zoals pijnscheuten bij warm en koud, verdwijnen. Soms wordt er om de vulling te maken een bandje (soort van taartvormpje) om je tand of kies gedaan voor de goede vorm. Afgelopen dinsdag heeft hij het werk afgemaakt met een wortelkanaalbehandeling. De ernst van tand- of kiespijn varieert van een kloppende tot een zeurende aanhoudende pijn. als de pijn blijft of erger wordt, neem contact met ons op. Pijn weg, af en toe pijnscheuten.

knarsen, breuk/barstjes in (de wortel van) een tand of kies. De zenuw herstelt zich, en de pijn verdwijnt langzaam maar zeker.

Na 2 weken ben ik terug gegaan, vulling is toen bijgeslepen, nul resultaat. Ook na het vullen of boren van de tand kan pulpitis ontstaan. ... soms wel een paar weken als de vulling op een plek zit dicht in de buurt van de zenuw die door de kies loopt.

Dit kan soms een beetje in het tandvlees snijden. Wordt de pijn heftiger en langduriger? Uiteindelijk werd het dus een wortelkanaal.
tandbederf, gebroken/uitgevallen/lekkende vullingen, napijn na vullen, overbelasting door o.a. Hallo, Alweer een hele poos geleden werd er in mijn kies een gaatje ontdekt.

... Afgelopen dinsdag bij de spoed tandarts een kies laten vullen. De zenuw herstelt zich, en de pijn verdwijnt langzaam maar zeker.

Dat is niet ongewoon, na boren. Na het vullen van een gaatje, kan de kies of tand in kwestie nog een paar dagen pijnprikkels geven.


Beste Paul, Een maand geleden heb ik een gaatje in mijn achterste kies onder laten vullen. Pijn na het vullen van een kies. Tand- of kiespijn is een niet vaak voorkomende aandoening, die zich uit in pijn rondom een kies, tand of in de kaak. Kiespijn na vulling | kies/tand te vullen/repareren worden deze Pijn na het trekken van een kies; Wanneer u merkt dat de pijn toeneemt en u … Indien u niets kijgt voorgeschreven kunt u een tot twee paracetamol 500mg innemen. Vervolgbehandeling.

Ik kon niets warms of kouds langs de kies laten gaan en ik kon er niet mee kauwen.

Na een paar weken trok het vanzelf weg. De tandarts heeft me een zenuwbehandeling gegeven (zenuw doodgemaakt met "gif") Daarne is er een tijdelijke vulling geplaatst en na een week was ik pijnvrij.

Met zo'n geïrriteerde zenuw kan het verschillende kanten opgaan: 1.

Na het boren en vullen van een tand of kies kunnen uw tanden gevoeliger zijn bij warmte en kou en kan het gevoel van ‘stroompjes’ ontstaan.

Dan raden wij aan om contact met ons op te nemen. De verdoving na het vullen van een tand of kies raakt meestal na twee tot vijf uur uitgewerkt. De pijn zal na een tijdje vanzelf weggaan. Hoe lang u last heeft van de kies- of tandpijn na het vullen van uw gaatje, is afhankelijk van de grootte van de vulling en de soort vulling die uw tandarts gebruikt heeft om uw gaatje te vullen.

De zenuw herstelt zich niet, maar blijft pijnlijk.

Ik mag nu na 5 weken terugkomen! Maar na een paar dagen, en nu nog steeds, heb ik telkens als ik iets warms/kouds eet en het komt tegen die kies aan dat het heel erg pijn doet! Maar als dat niet zo is, is het een geïrriteerde zenuw. Dit kan lang duren hoor, weken tot zelfs maanden. Dit kan lang duren hoor, weken tot zelfs maanden.

Hierdoor kan er ook een ontsteking in het binnenste gedeelte van de tand of kies ontstaan.

Een lekkende vulling bijvoorbeeld.