Saller Losser / De Saller IIB fase 2 - 6 kavels Bouwgrond Van € 147.500 tot € 175.000 v.o.n.. aantal kamers onbekend; 1 huis beschikbaar De nieuwbouw heeft meer dan een jaar geduurd. info@jansenmakelaardij.nl | www.jansenmakelaardij.nl. Te koop. De boerderij die in vervallen staat verkeerde, is gesloopt. Op funda vind je het meest complete aanbod met 180 huizen te koop.

Op zoek naar huizen in Losser? De bouw start al in oktober 2019. Aanmelden. Brinkstraat 16 | 7581GC Losser | Tel 053-5363447 ook bereikbaar via WhatsApp. De optanten van bouwkavel 58 zoeken enthousiaste mede-bouwers (voor kavel 57) die samen met hen een prachtige twee-onder-één-kap woning zouden willen laten bouwen in Losser. Bekijk foto's, plattegronden, filter het aanbod en vind direct de bedrijfspanden die u zoekt. € 462.500,- tot € 462.500,-Beschikbaar. Zoek je huizen te huur in Losser? Direct resultaat ! Nieuwbouw aanbod. Een woning kopen in Losser begint op Huislijn.nl - 14 huizen te koop via erkende makelaars - Uniek aanbod van de nieuwste koopwoningen

De huizen zijn gebouwd door Bouwbedrijf Schlteopreimer met zoveel mogelijk oorspronkelijk materiaal dat in vroegere tijden werd gebruikt. Dinkelstaete 7581 Losser. Brinkstraat 171A | 7512ED Enschede | Tel 053-4304345 ook bereikbaar via WhatsApp. Oldenzaalsestraat 84 A 7581 PW Losser. Op funda vind je momenteel 109 huizen te koop in Losser. Op funda vind je het meest complete aanbod met 27 appartementen te koop. De nieuwbouwwijk van Losser! Bekijk alle 29 bedrijfspanden te koop en te huur in Gemeente Losser. ... En dan ook nog vlakbij het gezellige stadscentrum van Losser? € 285.000,- tot € 499.500,-Beschikbaar. Jansen Makelaardij - Enschede. Op funda vind je nu een ruim aanbod huizen in Losser. Nieuwbouwwoningen in Losser. Zoek je nieuwbouwprojecten te koop en te huur in Losser? Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan.Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel.

Er komen maar liefst 21 Nieuwbouwwoningen, energiezuinig en stijlvol. Het plan voor deze centrale toplocatie is nu volledig vernieuwd en herzien.

Mede-bouwers gezocht! Zoek je appartementen te koop in Losser? Zoek je huizen verkocht in Losser?
Hoes De Twentse Makelaar voor al u nieuwbouw koop en huur woningen in Losser.

Op funda vind je nu een ruim aanbod nieuwbouwprojecten in Losser. Daarvoor in de plaats zijn twee nieuwe woningen gerealiseerd, zo veel mogelijk in de oude staat. 498 likes. Zoek je huizen te koop in Gemeente Losser? Overzicht van 4 nieuwbouwprojecten gemeente Losser.


Bekijk alle bedrijfshallen te koop en te huur in Losser op funda in business. Nieuwbouw Losser.