Nu: Straks: Radio 3 Luister live. De website van Next Level gaat halverwege augustus live, vervolgens is de oplevering van de nieuwe beurshal eind augustus.

Iedereen mag het nieuwe paradepaardje van Evenementenhal Gorinchem aanschouwen, want we zijn enorm trots! Bekijk dit filmpje van de Familiedagen Gorinchem 2018: Beide dagen is de beurs geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Niet alleen voor bezoekers en exposanten, maar ook voor andere belangstellende.
In het programma Van Harte op dinsdagavond geven we 10 Gezinskaarten weg onder de luisteraars. Oktober 2015, Gorinchem, Welkom in de … Luister live. We started out as the events industry’s disrupter and we will carry on disrupting through our five success factors: customer-centricity, easify, a fully integrated and scalable platform, talent and technology.

Familiedagen Gorinchem komt met extra editie in herfstvakantie. Gezegend zij de God en Vader van onzen Heere Jezus Christus, Die ons gezegend heeft met alle geestelijke zegening in den hemel in Christus. De opening gaat groots gevierd worden. Familiedagen Gorinchem. Vanwege het wegvallen van de gezinsbeurs Wegwijs is er deze herfstvakantie in Gorinchem een extra editie van de Familiedagen Booking Evenementenhal. Graag ‘ontmoeten' we u en jou weer op de Familiedagen in Gorinchem op DV 23, 24 en 25 oktober. Nl familiedagen-gorinchem. Om 17.00 uur sluit de beurs en kunt u genieten … Nu: Straks: Tekst van de dag: Efeziers 1:3-4. Evenementenhal Gorinchem is dé perfecte locatie voor uw vak- en consumentenbeurzen, congressen, evenementen, vergaderingen, feesten en andere partijen. Nu: Straks: Radio 2 Luister live. Radio 1 Luister live. Gorinchemexposant Dinsdag, 20. At Easyfairs we understand that we must constantly reinvent ourselves to succeed. Dit jaar is het podiumprogramma vernieuwd en is het dagelijks gevuld met veel activiteiten en... boordevol muziek. De datum en openingstijden van de extra editie van Familiedagen 18 okt 2017.