Ooievaarspas aanvragen Winter Cruise. Je kunt hier o.a. De Ooievaart bevindt in het centrum van Den Haag aan de Bierkade bij het Spui. Van architectuur tot koffiehotspots en van het Binnenhof tot de verborgen tuinen, deze excursies onthullen de best bewaarde geheimen van deze prachtige stad. Contact - Stichting De Ooievaart Havenkantoor - vertrekplaats schepen en Passantenhaven Bierkade 18b 2512 AB Den Haag T: +31 (0)70 445 18 69 (menukeuze 2)

De opstapplaats bevindt zich op vijf minuten lopen van Station Den Haag Hollands Spoor en op tien minuten van CS. Vaar met de Ooievaart door de grachten van Den Haag. De opstapplaats bevindt zich op vijf minuten lopen van Station Den Haag Hollands Spoor en op tien minuten van CS. De Vlietvaart verzorgt op maat gemaakte vaarten tussen Den Haag, Delft, Voorburg en Leidschendam. Bovendien stoppen er verschillende trams en bussen in de … The boat departs from the … Met onze trekschuit kunt u warm en overdekt genieten. Bereikbaarheid De Ooievaart bevindt zich in het centrum van Den Haag aan de Bierkade bij het Spui. De Ooievaart. Een dag uit in Den Haag betekent kiezen. Peter Duivesteijn is vooral bekend van Rondvaart De Ooievaart, maar sinds vorig jaar is hij ook eigenaar van 850 groen-gele Haagsche Stadsfietsen. Ontdek Den Haag vanaf het water! Bovendien stoppen er verschillende trams en bussen in de … Kaartjes zijn te koop via de website van De Ooievaart, telefonisch via 070-4451869 en aan de balie van The Hague Info Store (Spui 68). In de … Den Haag is bekend als de stad van de Koning en Koningin, het politieke centrum en de vele internationale organisaties, maar de stad heeft zoveel meer te bieden. Vul dan het formulier in. Uw vermogen ligt onder de vermogensgrens. De Ooievaart bevindt in het centrum van Den Haag aan de Bierkade bij het Spui. The Ooievaart is the canal boat trip of The Hague.Get to know The Hague from a unique perspective while being told many interesting facts. Het Havenkantoor is het startpunt voor de rondvaarten. De Ooievaart. De opstapplaats is bij het havenkantoor. Voor hbo en universitaire studenten geldt als extra voorwaarde dat zij geen recht hebben op een studievoorschot (lening) en/of aanvullende beurs van de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO). De moeite van een bezoek zeker waard! ... Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u hiermee instemt.

Attracties. De opstapplaats is bij het havenkantoor. Aanvragen inwoners Den Haag Digitaal. Only possible in the months November to March, cruise of 45 minutes, possible to combine with food. De opstapplaats is bij het havenkantoor.

Woont u in Den Haag? In verband met de brughoogtes vaart De Ooievaart met open boten.

De Ooievaart neemt u mee op een rondvaart door de oude verdedigingsgracht om het oude centrum van Den Haag en laat u de wijken zien op en rondom dit gebied.

kaartjes kopen voor de rondvaarten. Na jarenlang vracht vervoerd te hebben is de Hagenaar Hendrina Johanna nu gerestaureerd en doet dienst als museumboot.

Hoewel ik geboren ben in Leidschendam, mag ik Den Haag pas 1,5 jaar mijn thuis noemen. In het centrum van Den Haag vind je aan de Bierkade 18B, het Havenkantoor van de Ooievaart/Vlietvaart. Discover The Hague from the water and take a canal cruise with De Ooievaart.