1. Hij creërt diepte en houdt de tuin levendig in alle seizoenen. Van de 1750 soorten en cultivars op onze percelen is een heel aantal ook geschikt voor kleine tuinen. Bolbomen zijn geknipt voor een kleine tuin. De stam heeft meestal een hoogte van +/- 2 meter. Er zijn vele soorten en maten, dus er is voor ieder wat wils. Soorten en vormen.

Tuinseizoen zet 7 mooie, kleine bomen voor je op een rij: 1.

Indien u op zoek bent naar subtiele hoogteaccenten in de tuin of voor een klein boompje in een pot, dan kunt u kiezen voor kleine bomen op stam. Een boom is een blikvanger, zorgt voor schaduw én kan ook inkijk beperken. Parrotia persica (persisch ijzerhout) De Parrotia persica kan je direct herkennen aan zijn stam. Hierdoor zijn het alleenstaande bomen met een statige en rustige sierwaarde.

bomen worden veel geplant in tuinen, parklandschappen maar ook langs oprijlanen.

Bomen op Stam goedkoop online bestellen Voor 08:00u besteld zelfde dag nog verstuurd (ma-vr) Gratis bezorging vanaf €50,- Achteraf betalen Groeigarantie Krentenboompje (Amelanchier laevis ’Ballerina’) Het krentenboompje is één van de kleine bomen. Kleine boompjes op stam kopen. Heb je een kleine tuin maar wil je toch graag een boom in je tuin? We stellen enkele populaire bomen voor die goed tot zijn recht komen in de kleine tot middelgrote tuin voor: Bomen voor in de kleine tot middelgrote tuin.

Door te snoeien zijn deze miniatuurbomen ook op deze hoogte te houden.

Acer campestre ‘Nanum’ is een bolvormige veldesdoorn met roomwitte bloei, rozerode scheuten en opvallende kurklijsten in de winter. Deze bomen hebben een compact uiterlijk en hebben een totale hoogte van 60 centimeter tot 2 meter. Hieronder is een kleine selectie gemaakt en met de knop daaronder wordt het hele assortiment voor kleine tuinen getoond. De meeste  sierbomen bereiken geen grote volwassen hoogte. Ook voor kleine tuinen zijn er genoeg mogelijkheden en één goed geplaatste solitaire boom kan enorm veel doen. Een boom heeft in tegenstelling tot een struik, één stam met daarop een kruin. Sierbomen is een breed begrip in de hoofdgroepen van de boomsoorten. Struiken op stam goedkoop online bestellen Voor 08:00u besteld zelfde dag nog verstuurd (ma-vr) Gratis bezorging vanaf €50,- Achteraf betalen Groeigarantie Sierbomen voor de kleine tuin Waarom willen mensen sierbomen voor de (kleine) tuin? Bolbomen kunnen een mooie eerste indruk geven van uw (voor)tuin bijvoorbeeld. Geen probleem! Ook kleinere bomen zijn prachtige blikvangers.