Ben je student en op zoek naar een leuke (bij)baan naast je studie? Functie omschrijving: Volg jij een zorgstudie? Online zoeken naar bijbaan vacatures, banen en werk in de functiegroep Ouderenzorg. Utrechtzorg.nl is dé site voor leren en werken in zorg en welzijn in de regio Utrecht, Amersfoort en Gooi & Vechtstreek. 905 vacatures gevonden.

De extra ervaring die je hebt komt goed van pas bij een bijbaan als zorgmedewerker. Je werkt met kwetsbare cliënten, dat maakt jouw werk zo waardevol.

Samen met jouw teamgenoten zorg jij ervoor dat zij zich thuis voelen. Wij begeleiden je, én dagen je uit om een kickstart in de zorg te maken! Een bijbaan in de zorg gezocht?

De taken verschillen per persoon maar je kunt denken aan het helpen van mensen bij het wassen, koken, schoonmaken of bij buitenactiviteiten. Wil jij naast colleges en studieboeken ook praktijkervaring opdoen in de zorg? Als je in de thuiszorg of ouderenzorg in Amsterdam gaat werken, ga je veel met mensen werken die zorghulp nodig hebben.

Deze opleidingen sluiten goed aan op de kennis die je nodig hebt bij een bijbaan binnen de Zorg: Thuiszorg - Ouderenzorg sector in Rotterdam.

Bij Aethon kun jij groeien, ontwikkelen, leren in een goedbetaalde, flexibele bijbaan in de thuiszorg!Wij zijn Aethon. Binnen deze organisatie is er voor jou als helpende veel mogelijk in de ouderenzorg. ✓ Wat ga je doen?Wil jij een goed salaris verdienen, relevante werkervaring opdoen en in deze hectische tijd maatschappelijk een steentje bijdragen door de tekorten in de zorg tegen te gaan?

Ook graag [UURLOON[ verdienen? Je kunt kiezen uit diverse locaties/afdelingen. Daarom is een bijbaan in deze sector prima te combineren met je studie. Je bent verantwoordelijk voor: Personeel gezocht: Nationalevacaturebank.nl is de vacaturebank met het meest complete aanbod van LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband. Het is een pré als je voor deze bijbaan al werkervaring hebt opgedaan als zorgmedewerker.

Het werken met ouderen is voor jou meer dan alleen een bijbaan. Dan is een bijbaan als zorgmedewerk.. Bijbaan Ouderenzorg vacatures. Schrijf je vandaag in, dan gaan wij voor jou op zoek naar een baan bij jou in de buurt
Onze cliënten (en wij uiteraard ook) vinden het belangrijk dat je (aantoonbare) affiniteit hebt met de zorg. Baan ✓ Bijbaan in de ouderenzorg - Zwolle op Werkzoeken.nl. Werken (met ouderen) in de zorg ligt in het verlengde van je studie en vormt relevante werkervaring voor … Iedere locatie heeft haar eigen karakter.

Aethon biedt vacatures voor studenten, doorgroeimogelijkheden én een goed salaris.